Breast Pump Murah

Vcoool original cooler bag Paris edition backpack removable malaysia

Vcoool original cooler bag Paris edition backpack removable malaysia


"Saya oder backpack ni sebab bag vcoool memang tahan lasak, tak mudah koyak. Sy pernah pakai bag vcoool yg lama sampai sekarang masih elok. Pastu bag ni besar, senang gi keje letak hp & wallet kat bahagian atas" ~ Puan Hayati, Seremban. 
.
*****************************************
.
SENARAI PAM YANG MUAT DALAM COOLER BAG NI:
Spectra S9, spectra Q, M1, cimilre f1, medela swing, medela fs, autumnz passion, carey, bliss, serene, blossom, essential, swift, malish aria, ilaria, mango, celia, lifestyle, snow bear, halford, pigeon, milk planet, lacte solo, solo elite, duet, treenie, rumbletuff, tiny touch, avent dan kebanyakan pam susu yg lain

Pek ini Termasuk:
• Vcoool Removable Cooler Backpack Paris Edition
 Free gift : 1 ice pack
.
Harga Normal: RM 129
HARGA TAWARAN: RM 89 ~ SAH SEMENTARA STOK MASIH ADA
👉 FREE 1 Vcoool ice-pack dgn setiap order
POSTAGE : RM8 Semenanjung Malaysia & RM13 (Sabah, Labuan & Sarawak)

Sis boleh tonton VIDEO pendek ni dan gambar di bawah dulu ye.. Tq sis













.

=======================
CARA SIMPLE NAK ORDER:
=======================

Sila bank-in ke: . Cimb 7012 1133 69 Norsyamila Mat Saad . Atau . Maybank 5686 2100 2526 Mikamil Enterprise . Selepas bayaran, sila maklum bukti bayaran beserta nama & alamat di Whatsapp:
017-2566457 (mila) atau boleh whatsapp (KLIK link ini jika nak senang) : wasap.my/60172566457 Email: mila.babythermo@gmail.com Penghantaran dilakukan setiap hari sebelum 4pm kecuali sabtu, ahad & cuti umum.. Poslaju biasanya 1-3 hari sampai bergantung lokasi.
.
.
.
Hubungi kami jika ada sebarang pertanyaan:
Person in charge ~
.
Nor Syamila
017-2566457 atau boleh whatsapp (KLIK link ini jika nak senang) : wasap.my/60172566457
MIKAMIL Enterprise (SA0396168-V)
02-04-16, Elais 2 Condo
Jln Bait U8/1, Bukit Jelutong
Shah Alam
emel: mila.babythermo@gmail.com


Milk Bottle Warmer 3-in-1 Real Bubee ~ Milk warmer, Food Warmer and Steriliser

Milk Bottle Warmer 3-in-1 Real Bubee ~ Milk warmer, Food Warmer and Steriliser

Mencari Warmer susu yang boleh panaskan susu anak anda dalam tempoh 5 minit? Boleh muat semua jenis botol serta boleh di jadikan Steriliser? Mila ade buat OFFER ni untuk sis-sis aje.. 
.
Kelebihan Warmer Susu ini:
 Ada 3 FUNGSI: 1.) Bottle Milk Warmer ~ Panas/Hangatkan Susu, 2) Food Warmer ~ Panaskan Baby Food, 3) Steriliser ~ Bersih / Basmi kuman pada botol & puting

 Boleh panaskan/ hangatkan susu anak anda dalam 5-7 MINIT je

 Ya amat SENANG digunakan sebab pusing ikut gambar butang je. Gambar botol susu untuk panas / hangatkan susu, Gambar bekas makanan untuk panaskan baby food & gambar bekas untuk steril kan barang2 botol susu anda agar membasmi dan menghapuskan kuman

 Maksima boleh MUAT 2 botol storage saiz normal, 4oz, 5oz atau saiz 9oz yang tinggi tu.

 Atau boleh muat 1 botol wide neck jenama tommie tippie, avent, NUK dan yang seangkatan dengannya serta puting, penutup botol

 Sistem Pemanasan PINTAR ~ Warmer ni kita boleh laras suhu ikut kegunaan & ianya AUTO tetapkan suhu iaitu untuk susu - 40 Celcius, Baby Food - 70 Celcius & Sterilise - 100 Celcius

 Tahan lama kerana di perbuat dari material berkualti tinggi

 Selamat Digunakan & BEBAS BPA
 Waranti 1 bulan. Jika rosak ketika penghantaran akan di ganti dengan baru (kecuali atas kecuaian pelanggan sendiri seperti terjatuh) * contoh kerosakan seperti suhu air tidak panas
.
Pek ini Termasuk:
• Milk warmer with cover penutup
3 Free gift : (a) Milk bottle Klip (b) Berus Span untuk bersih botol (c) adapter plug
.
Harga Normal: RM 139
HARGA TAWARAN: RM 89 (FREE 3 Gift di atas) ~ SAH SEMENTARA STOK MASIH ADA
POSTAGE : RM10 Semenanjung Malaysia & RM16 (Sabah, Labuan & Sarawak)
.

=======================
CARA SIMPLE NAK ORDER:
=======================

Sila bank-in ke: . Cimb 7012 1133 69 Norsyamila Mat Saad . Atau . Maybank 5686 2100 2526 Mikamil Enterprise . Selepas bayaran, sila maklum bukti bayaran beserta nama & alamat di Whatsapp:
017-2566457 (mila) atau boleh whatsapp (KLIK link ini jika nak senang) : wasap.my/60172566457 Email: mila.babythermo@gmail.com Penghantaran dilakukan setiap hari sebelum 1pm kecuali sabtu, ahad & cuti umum.. Poslaju biasanya 1-3 hari sampai bergantung lokasi. .
Sis boleh tonton VIDEO Cara Guna Warmer Susu ni dan gambar di bawah dulu ye.. Tq sis











Hubungi kami jika ada sebarang pertanyaan:
Person in charge ~

Nor Syamila
017-2566457 atau boleh whatsapp (KLIK link ini jika nak senang) : wasap.my/60172566457
MIKAMIL Enterprise (SA0396168-V)
02-04-16, Elais 2 Condo
Jln Bait U8/1, Bukit Jelutong
Shah Alam
facebook.com/mamanani8
emel: mila.babythermo@gmail.com

Vcoool Squeezy Pump Milk Saver Jimat & Berkualiti

NOW ON SALE ~ ORIGINAL VCOOOL MILK SAVER dengan 3 bulan waranti. 
.
Tonton Video Simple Cara Guna di: bit.ly/videomilksaver
.
KELEBIHAN MILK-SAVER HOT NI:
====================
👉 Sesuai guna masa 'tandem' nursing atau di ofis
👉 Waranti SELAMA 3 BULAN
👉 Di buat dari bahan BEBAS BPA & Di jamin SELAMAT
👉 LEMBUT & Tak Sakit (soft silicone yang selesa)
👉 Tak perlu elektrik atau bateri
👉 TAK PERLU PEGANG (hanya biarkan ia melekap di breast)
👉 Design yang kemas, transparent, senang nak tengok hasil jumlah susu yang keluar
👉 Design corong yang lebar selesa untuk semua saiz breast
👉 Membantu sis mengumpul susu yang meleleh & elakkan pembaziran atau baju basah. Huhu
👉 Boleh juga digunakan sebagai Manual pam tau.. Picit-picit je.. 😱




.
===============
OFFER BULAN INI:
===============

OFFER Price : RM 33 
Postage SM: RM 7, SS/ Labuan: RM10
Pakej termasuk:
1 Milk saver Vcoool Original
1 Penutup
3 Bulan Waranti
.

======================
CARA SIMPLE NAK ORDER:
=======================

Sila bank-in ke: . Cimb 7012 1133 69 Norsyamila Mat Saad . Atau . Maybank 5686 2100 2526 Mikamil Enterprise . Selepas bayaran, sila maklum bukti bayaran beserta nama & alamat di Whatsapp:
017-256 6457 (mila) atau boleh whatsapp (KLIK link ini jika nak senang) : wasap.my/60172566457 Email: mila.babythermo@gmail.com Penghantaran dilakukan setiap hari sebelum 2pm kecuali sabtu, ahad & cuti umum.. Poslaju biasanya 1-3 hari smpi bergantung lokasi.

Hubungi kami jika ada sebarang pertanyaan:
Person in charge ~

Nor Syamila
017-2566457 atau boleh whatsapp (KLIK link ini jika nak senang) : wasap.my/60172566457
MIKAMIL Enterprise (SA0396168-V)
02-04-16, Elais 2 Condo
Jln Bait U8/1, Bukit Jelutong
Shah Alam
facebook.com/mamanani8
emel: mila.babythermo@gmail.com